Livscoaching

Längtar efter förändring? Med en livscoach vid din sida investerar du i dig själv för en hållbar livsstil, för att få nya infallsvinklar och utgångspunkter att agera utifrån. Skapa det liv du drömmer om!

Coaching

Coaching är ett effektivt verktyg för att skapa ökad medvetenhet om sig själv. 

Livscoaching Maria Hedqvist Coach

Är du på en plats i livet där du längtar efter förändring? Eller är du nyfiken på en? Känner du dig fast i ekorrhjulet, stressad eller har du brist på energi? Det kan handla både om din yrkesroll eller ditt privatliv. Vill du lära dig nya sätt att förhålla dig till livet? Vill du uppleva ännu mer frihet, inre harmoni och balans samt livsglädje. Är du redo för en förändring? Då är du välkommen till mig för coaching för att hitta din väg framåt i livet.

Som livscoach hjälper jag dig att stärka din inre balans och att designa det liv du innerst inne längtar efter. Coaching är ett effektivt verktyg för att skapa ökad medvetenhet om sig själv. Mitt jobb är att ställa öppna frågor för att du ska komma fram till dina svar – det handlar om framtiden, om din önskan och längtan efter förändring. Jag stöttar dig i att formulera meningsfulla mål, skapa struktur, se nya perspektiv och göra medvetna val. I samspel arbetar vi mot din målbild.

Ibland kommer vi till olika vägskäl där vi ställs inför tuffa beslut. Ibland vet vi att vi måste förändra vårt sätt att leva, men vet inte hur. Ibland drömmer vi om något som vi inte tror vi förtjänar eller kan uppnå. Ibland kan vi bara inte sätta fingret på vad det är, men vi vet att det är något(!). Jag vet hur det är! Jag har själv stått vid det där vägskälet, drömt om att förändra mitt liv. Jag tog hjälp för att få klarhet och att fatta de svåra besluten, för att se möjligheter att förverkliga min dröm. Det var den häftigaste resan jag någonsin upplevt. Så nu är det min tur, min tur att istället hjälpa dig.

Med en livscoach vid din sida investerar du i dig själv för en hållbar livsstil, för att få nya infallsvinklar och utgångspunkter att agera utifrån.

Livscoaching Coach Maria Hedqvist

Jag coachar dig i att:

  • tro på dig själv och att stärka ditt välmående
  • hitta din kärna och inre kraft
  • formulera dina drömmar och mål
  • ha mod att ta beslut och att testa nya saker
  • njuta av livet och leva fullt ut – bli kär i livet!

Jag ger inga råd utan jag tror på att du bär på de bästa svaren inom dig. Jag ställer frågor som får dig att se nya perspektiv och möjligheter och hjälper dig med en plan framåt. Vi fokuserar på framtiden.

För att coachingen ska fungera krävs tillit. Jag är närvarande och lyhörd för dina behov. Jag får många gånger höra att jag ger positiv energi och inspiration till att se nya lösningar och att tänka i nya banor. Är du redo för en förändring, så är jag redo att inspirera dig att skapa ditt drömliv!

Coach Maria Hedqvist Livscoaching

Är du redo för förändring?

Varmt välkommen att höra av dig till mig om du vill bli coachad av mig eller om du vill veta mer om coaching. Vänligen fyll i formuläret med din intresseförfrågan.

Coachingen sker Online via Zoom och du behöver en internetuppkoppling, en enhet med en webbkamera, högtalare och mikrofon.

Ladda ner Zoom gratis här https://zoom.us/support/download

Fördelar med webbsamtal:

  • Du kan vara hemma eller där du känner dig bekväm.
  • Det finns större möjligheter att bestämma tid.
  • Det är tidsbesparande, man behöver inte ta sig till en viss plats.
  • Du är fysiskt var som helst i världen.
  • Det ger möjlighet att träffas under resor eller sjukdom.

Tystnadslöfte
När jag coachar dig har jag tystnadslöfte. Jag berättar aldrig ens att du har bokat coaching hos mig och givetvis inget om det vi pratar om. Du kan alltid känna dig helt trygg och ska kunna våga prata om det som du kanske inte kan prata om med någon annan.

Upplägg & Priser
Du kan boka enskilda coaching sessioner eller samtalspaket. Välj mellan 1, 3, 5 eller 10 samtal. Priset varierar beroende på hur många coachingar du önskar.