Om Maria

Jag driver Spira Yoga & Coaching som erbjuder yogaklasser, kurser, workshops och föreläsningar samt livscoaching för företag och privatpersoner.

Jag är utbildad Yogalärare, Coach samt Självläkningsterapeut och vill dela med mig och bidra till andra människors välmående.
Om Maria Hedqvist Spira Yoga

Jag tror jag är precis som vilken annan kvinna som helst. Jag är bra på att lyssna, bra på att hjälpa. Jag har tusen projekt på gång samtidigt, ett livspussel att få ihop och ibland mer än vad kroppen klarar av. Ni är nog många som känner igen er. Jag har gått igenom lyckorus och motgångar. Jag har varit anställd, men är nu företagare. Jag är modig och samtidigt stor av förundran över vad som händer när man öppnar dörren på glänt till en förändringsprocess. Jag följer mitt hjärta, tror på min förmåga och gör det jag älskar! Jag är kär i livet!

Mitt första möte med en coach var i samband med en helt fantastisk yogaresa på Skiathos med Malin Berghagen. Jag blev fascinerad över coachingens förhållningssätt och starka effekter. Jag blev nyfiken och ville lära mig mer om coaching, i första hand för att bättre kunna coacha mina barn, men också för att utvecklas i min yrkesroll. Strax därefter kom jag i kontakt med Sensing Yoga. Wow! När jag upplever och inser de goda effekterna som små saker kan göra med vår kropp, vill jag dela med mig och bidra till andra människors välmående. Jag beslutade mig därför för att utbilda mig själv till Livscoach och Sensing Yogalärare. Om det kunde hjälpa mig, hur många kan då inte jag hjälpa? Mitt fokus under mina klasser, kurser och möten, oavsett om det yoga eller coaching, är att stärka ditt välmående, din inre harmoni och balans. Få dig att bli kär i livet och uppleva mer frihet, livsglädje och styrka. En hållbar hälsa helt enkelt!

Är du redo för en förändring, så är jag redo att inspirera dig att skapa ditt drömliv och en hållbar hälsa!